Middelen tegen haaruitval

Er zijn ook middelen beschikbaar die haaruitval afremmen. In deze categorie zult u meer te weten komen over middelen die gebruikt kunnen worden om het haaruitval af te remmen. Natuurlijk is dit een markt waarin veel te verdienen valt en dus ook heel veel in wordt opgelicht. Toch zijn er ook middelen beschikbaar waarvan wetenschappelijk bewezen is dat deze een positief effect hebben op uw haar.

TipTop Hairstyling voor al uw haar en/of hoofdhuid problematiek!
Last van haar- of hoofdhuidproblemen? TipTop Hairstyling staat voor: ‘Professionele zorg voor mannen, vrouwen en kinderen, van jong tot oud, met (tijdelijke) haaruitval, dun haar en slechte haarkwaliteit’. Wij bieden onze haarwerk diensten aan in de regio Overijssel, Flevoland en Friesland. Heeft u een specifieke vraag? Wij staan graag voor u klaar! Kijk voor meer informatie op www.tiptophairrstyling.nl
Datum toegevoegd: 2019-10-24 14:04:56
Aantal Hits: 0
Google PR:
Micro Haarpigmentatie Center
Micro haar pigmentatie verzorgt in België
Datum toegevoegd: 2015-07-06 09:49:04
Aantal Hits: 0
Google PR:
Voorkom haaruitval met 90 %!
Revivogen is een veilige behandeling zonder bijwerkingen. is een locale behandeling van dunner wordend haar en bestrijdt haaruitval volgens het mannelijk kaalheidspatroon. bevordert de anagene (groei-) fase van haar, waardoor het haar gezonder en dikker wordt. is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
Datum toegevoegd: 2012-07-26 17:49:54
Aantal Hits: 0
Google PR: